Met welke klachten kunt u bij ons terecht?

We zijn een zogenaamde eerstelijns psychologenpraktijk. Dat betekent dat we ons richten op laagdrempelige en kortdurende hulp voor normale mensen die (ab)normale dingen meemaken en merken dat ze hier alleen niet verder mee komen. Dit kan dus een verscheidenheid aan klachten zijn:
  • angstklachten (dingen niet meer durven, paniekaanvallen, hyperventilatie)

  • depressieve klachten (lusteloosheid, snelle ge´rriteerdheid, het overzicht kwijt zijn, piekeren, nog maar weinig genieten of zin hebben in dingen.

  • stressklachten (overspannenheid, burn-out, onduidelijke vermoeidheid, lichamelijke spanningsklachten, "kip zonder kop"-gevoel, altijd maar druk zonder het gevoel vooruit te komen)

  • relatie- of opvoedingsproblelmen (met of zonder uw partner of kind)

  • rouw- & verliesverwerking (overlijden van een dierbare, verlies van werk of gezondheid, ouder worden)

  • etc.

Ook als u nog niet zo'n specifieke omschrijving heeft van wat er nu precies speelt, kunt u altijd terecht om samen met de psycholoog uw situatie in kaart te brengen. Een open gesprek helpt in ieder geval weer meer overzicht te krijgen.

Niets menselijks is ons vreemd. Vul gerust het contactformulier in of bel ons om een afspraak te maken voor een eerste gesprek.

Met ingang van 2014 worden niet meer alle psychologische klachten vergoed vanuit het basispakket. Is vergoeding voor u belangrijk? Ga dan eerst naar uw huisarts voor een verwijsbrief! (zie voor meer informatie Tarieven)
Contactformulier
* Naam:
* Email:
* Telefoon:

Bericht:


* Alle velden met een * zijn verplicht gemaakt, zodat we altijd kunnen reageren op uw bericht. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden doorgegeven. Uw gegevens worden alleen gebruikt om contact met u op te nemen.

Misschien ook interessant: