Over ons

Bij de Psychologen Groep de Hunze werken:

Dhr. drs. C.J. de Vries (Cor)
Ik ben afgestudeerd in Klinische psychologie (psychische klachten bij volwassenen) en Gerontologie (psychische klachten bij ouderen) aan de RUG. Tijdens mijn studie heb ik met grote interesse alles wat met therapie te maken had gevolgd. Na mijn afstuderen heb ik mij verder gespecialiseerd in therapie en diagnostiek. Soorten klachten waar ik in gespecialiseerd ben zijn: rouw, depressie en arbeidsgerelateerde problematiek. Mijn stijl kenmerkt zich door warmte, rust en op de juiste tijd doorpakken.

Cor werkt op de locatie: Groningerweg 38 in Noorderhogebrug (bij de Hornbach) Telefoon: 050-5491085

psycholoog Groningen
Registraties: BIG-geregistreerd, GZ-psycholoog, Eerstelijns-psycholoog
AGB-code: 94002317


Mevr. drs. R. Bahlmann (Renie)
Afgestudeerd in klinische en ontwikkelingspsychologie aan de RUG (1998) heeft ze tijdens haar studie de Individualpsychologie van Alfred Adler leren kennen en zich daar verder in gespecialiseerd. Naast therapiegesprekken geeft ze ook lezingen, workshops en trainingen en heeft ze een voorliefde voor kortdurende therapie (counseling/coaching). "Mensen zijn niet gek, mensen hebben informatie en inzicht nodig en moed voor de eerste stap. Daarna kan iedereen weer zelf zijn eigen weg vinden." Haar stijl kenmerkt zich door respect en warmte, maar ook no-nonsense, praktisch gericht en met de nodige humor.

Renie werkt op de locatie: Kochstraat 1/4 in Groningen (bij het Overwinningsplein/Paterswoldseweg)
Telefoon: 06 1284 9019


psycholoog Groningen

Registraties: BIG-geregistreerd, GZ-psycholoog, MeerMoed-Trainer
Lid van: NVGZP / NGVH/ NAP-ECP
AGB-code: 94004416Wij achten ons allebei gehouden aan de beroepscode en het klacht- en tuchtrecht van het NIP of de NVGZP.

Contactformulier
* Naam:
* Email:
* Telefoon:

Bericht:


* Alle velden met een * zijn verplicht gemaakt, zodat we altijd kunnen reageren op uw bericht. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden doorgegeven. Uw gegevens worden alleen gebruikt om contact met u op te nemen.

Misschien ook interessant: