Disclaimer

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Helaas kunnen fouten niet altijd worden voorkomen. Het gebruik van de informatie en eventuele beslissingen die op basis van die informatie worden genomen, geschiedt dan ook voor volledig risico van de gebruiker. De informatie op deze website dient niet te worden beschouwd als een advies of als een vervanging van een consult of een behandeling door een arts. Psychologen Groep de Hunze aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het gebruik of onvolledigheid van, of informatie aangeboden op deze website op welke manier dan ook.

Deze website bevat links naar websites die door andere partijen dan Psychologen Groep de Hunze worden beheerd. Deze links worden uitsluitend voor het gemak van de gebruiker verstrekt. Psychologen Groep de Hunze heeft geen zeggenschap over of enige andere invloed op deze websites en is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de daarop aangeboden informatie, producten en/of diensten, noch voor eventuele schade die door gebruik van deze sites is of zou kunnen ontstaan.

Als gebruiker mag u de informatie op het beeldscherm bekijken en desgewenst afdrukken. Voor niet commerciŽle doeleinden is het toegestaan om de op deze website gepubliceerde uitspraken en of verstrekte informatie met bronvermelding over te nemen. Gebruik voor commerciŽle doeleinden is niet toegestaan in welke vorm dan ook, zonder voorafgaand overleg en schriftelijke toestemming van Psychologen Groep de Hunze.

Wat betreft het gebruikte beeld materiaal op deze website is zoveel mogelijk geprobeerd het copy-right te respecteren. Echter in sommige gevallen bleek dit niet te achterhalen. Mocht u beeldmateriaal aantreffen waarvan u het copy-right heeft, laat dit ons zo snel mogelijk weten, zodat we het betreffende beeldmateriaal van de website kunnen verwijderen.

Het kan zijn dat er gebruik wordt gemaakt van zogenaamde 'cookies' ter verbetering van de inhoud en de vindbaarheid van de website. De informatie kan echter nooit tot een persoon worden herleid.
Het (verdere) gebruik van deze website houdt bekendheid met en aanvaarding van bovenstaande voorwaarden in.

Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Nederlands recht is van toepassing.

Onze algemene voorwaarden vindt u hier.

Contactformulier
* Naam:
* Email:
* Telefoon:

Bericht:


* Alle velden met een * zijn verplicht gemaakt, zodat we altijd kunnen reageren op uw bericht. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden doorgegeven. Uw gegevens worden alleen gebruikt om contact met u op te nemen.

Misschien ook interessant: